Soya skriver inlägg igen!

Hej alla whippetälskare!
 
Hörde att en bloggläsare frågat efter mig och då måste jag ju givetvis svara.
 
Nu var det länge sedan jag skrev, sedan Mammi skaffade I-phone använder hon mest denna för sina blogginlägg och det är nästan omöjligt för mig att hålla den mellan mina tassar. Med tangentbordet var det i alla fall liiiite lättare.
 
Jag antar att ni har hört att Mammi har sålt min häst!
 
Vad tycker jag om det? Tja….om detta tycker jag nog INTE.
 
Den där Archie var en god kamrat vill jag mena, jag kunde göra precis vad jag ville med honom ha ha.
 
I början var jag jättestygg mot honom, skällde ut honom, hoppade mot hans svans och var allmänt ”störig” men eftersom han hade mage att ignorera mig tröttnade jag faktiskt.
 
Nu får vi se vad den här nya rackaren ska vara för en typ.
 
Hörde Mammi väsa till honom ”kröker du ett hårstrå på min hund är du dödens död” och ”hon får sitta på ditt huvud om hon vill- du rör henne INTE” så det är bara att hoppas att han förstår sitt eget bästa.
 
Förhoppningsvis blir även vi goda vänner och kan springa tillsammans i skog och mark, annars går jag ju långa promenader på minst 2 timmar varje dag så det går knappast någon nöd på mig oavsett.
 
Tja….det var detta om detta…nu har jag kramp i tassarna och måste sluta, kanske hörs vi snart igen om ni vill!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Hejsan syrran!

    Zahra här! Kul att kunna läsa lite om dig. Vi hade det roligt i somras när vi träffades. Drömmer om det ibland. Fast vi skulle sprungit lite mer, men jag ville inte tappa bort matte. Vet aldrig när hon kan försvinna så det är lika bra att ha koll.

    Va' trist att din häst är såld. Hoppas du kommer överrens med den nya. Vi brukar gå förbi lite hästar på mattes favorit runda. Hilda tycker att de är lite otäcka och skäller på dem, ibland skäller jag också i ren upphettsning. Fast kossorna är roligare och läskigare. De springer när man skäller och hoppar mot dem.

    Puss på dig, skicka en puss till din husse och matte också.

    Hälsningar
    Zahra

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Vaaaa?!?! Kan du också skriva på datorn syrran?

    Det trodde jag att jag var ensam om!

    Men det är klart- vi är ju släkt och sååå lika så kan jag så kan ju du.

    Jag lovar att höra av mig igen och givetvis måste vi också träffas.

    Och du…var inte rädd att bli av med matte- människorna skulle aldrig gå ifrån oss eller åka hem utan oss- det är bara som dom SÄGER när dom är arga :)!

    Svara
  3. Anonymous

    Visst kan jag skriva på datorn! Matte har tillochmed fotat mig vid datorn, fast då läste jag bara.

    Nu är matte försvunnen! Men jag brukar vara hos gammelmatte och gammelhusse. Tycker om dom också, men ingen är som matte! Just nu är jag hemma och lånar mattes dator, gammelmatte och gammelhusse är och handlar, då får Hilda och jag vara hemma själva och då får vi grisöron! mums! Och hemma får vi ligga i sängen, det får vi inte göra när vi är borta. Bara om vi sover över och dt är inte skojigt. Då saknar jag matte något förskräckligt. Det gör jag ibland på dagarna också. Då sätter mig vid dörren och väntar på att hon ska komma hem.

    Så nu får jag vänta och se när hon kommer, det tar nog ett tag än. Äcsh nu kommer Hilda och vill lägga sig i, men hon missar bara tangenterna och skriver fel. 😉

    Vi hörs!
    Zahra

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>