Ett litet livstecken från Archie

För er som är nyfikna och undrar så har jag redan fått 2 rapporter från Archies nya ryttare, en redan dagen efter att han flyttat och en för någon dag sedan.

Och utan att gå närmare in på några detaljer så tycker jag att de 2 citaten ”han verkar stormtrivas” och ”han är en toppenkille” gör att jag känner mig lugn och trygg i att försäljningen var ”rätt” och mer än så kan jag inte begära.

Archie är ju inte längre min att ha åsikter och synpunkter på och jag kan bara hoppas att han får ett fortsatt bra liv, precis som jag tycker att han hade hos mig.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonymous

  Vad roligt att Archie och nya matte trivs med varandra. Måste kännas skönt för dig:).
  Grattis till köp av Kreon! Även om det kom plötsligt för oss läsare så har det ändå gått att läsa mellan raderna tycker jag. Jag önskar dig all framgång!
  Karin

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Tack Karin!

  Jag är ju verkligen ingen hemlighetsfull person men just det här med försäljningen och nya hästköpet har jag inte velat outa förrän allt blev klart- det har varit ganska många turer och det kunde lika gärna slutat på helt andra vis och då hade det bara varit dumt att babbla en massa i onödan tycker jag.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>