Har det inte gått liiite för långt (hundinlägg)?

Idag, när jag besökte My One var jag faktiskt tvungen att hala fram I-phonen och ta nedanstående kort samtidigt som jag skakade lite förundrat på huvudet.

Visst; jag är helt med på att VISSA, observera VISSA hundraser kan behöva någon form av täcke vid utevistelse i regn och/eller kyla, framför allt om ägaren håller hunden i kort koppel så att den därigenom inte har möjlighet att springa sig varm men därifrån till att man har börjat sälja BADROCKAR till småhundar….nääää….

Och jag vet att det tex i USA finns tusen gånger värre exempel på hur man spökar ut hundar med alla möjliga attiraljer men ändå…

Om man tittar på bilden längst ner skulle man ju lätt kunna tro att den är taget på en BARN-avdelning på tex Kapp Ahl men så är det alltså INTE :(!


7 kommentarer Skriv kommentar

 1. Mikis

  Tack Birgitta, nu vet jag precis vart jag skall åka med Charlie Brown för att köpa hans efterlängtade ballerina-kostym:)

  Svara
 2. Minstral

  Ja vad ska man säga? Men så länge det inte skadar hunden eller att den faktiskt skäms så kan det kanske kvitta. Men jag tycker ju att man tar bort allt det vackra med detta underbara djur genom att ikläda den sånt trams! Jag kan riktigt se Asta (min schäfer) i en rosa badrock:)

  Svara
 3. Kicki

  Dom lider nog inte av kläderna i sej men man undrar vad dom i övrigt har för inställning till sina hundar?
  Dock funderar jag på varma goa pyjamasar till mina hundar (med nallar på kanske), men enbart för att inte behöva ha allihop under täcket på vintern 🙂

  Svara
 4. Birgittas hästsida

  Du har rätt Kicki: jag undrar också över inställningen!

  Soya HAR en fleecepyjamas men den är tänkt att användas när hon ligger i bilen och det är MKT kallt.
  Har bara behövt använda den en gång hitills men visst: den är urgullig (blå med vita stjärnor till min STJÄRNA :))!

  Svara
 5. Anonymous

  Vår extremt frusna hund har 1) ett vintertäcke, och faktiskt också 2) en flytväst (men den är mer till för oss, för hunden KAN ärligt talat simma själv 😉 – det är bara så otroligt praktiskt att kunna lyfta upp henne i båten med hjälp av handtaget i själva flytvästen!), men en BADROCK?!
  Går absolut bort för egen del, men så har vi heller inte hunden som en docka som vi vill klä ut… 🙂 Samtidigt, om nu inte hunden ifråga ”tar illa upp”, så är det kanske heller ingen skada skedd..? Ändå känns det vääääl mycket Paris Hilton-varning på denna produkt!

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>