Onsdag- Gnäll-Birgitta är på besök

Usch….just nu känner jag mig riktigt gnällig men det kan man väl få vara ibland?

Har precis konstaterat att vår tvättmaskin gått sönder FEM dagar efter att garantin har gått ut och även om det finns en 3-årig fabrikationsfelsgaranti också som BORDE gälla så blir jag bara så trött….

Saker som en tvättmaskin ska i min värld bara se till att fungera, i alla fall om man skött den minutiöst i ett sketet års tid!

Ridningen var inte heller en höjdare idag :(.

Försökte skritta ut lite men hann inte långt innan jag blev attackerad av världens svärm av några äckliga små flygfän som troligen också bidrog till att Kreon började konstra som aldrig förr och skulle inte gå fram.

Gick in i ridhuset i stället men där var det ÅTER trettioelva miljoner hinder som, tyckte jag, stod i vägen överallt.

Det är lite komiskt, eller INTE, att jag pratade med en person om vårt ridhus nyligen och denna sa:

”Är det inte det (ridhuset) där det alltid står en massa hinder?”

”Näää så ofta är det inte” sa jag förvånat men nu känns det precis som att det är exakt så det är.

Och medan jag uppskattade de gånger det fanns hinder i ridhuset när jag hopptränare med Archie eller i vart fall tämligen lätt red dressyr
ändå så börjar jag nu störa mig när jag sitter på en inte lika lättmanövrerad häst som skulle behöva stora fria ytor för att kunna ridas mer framåt än vad jag nu kan göra.

Så… då var det färdiggnällt för idag, jag tror att gnäll-Birgitta ger sig av redan idag och ersätts av sin i vart fall något mer positiva kamrat, den ”vanliga” Birgitta.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>