Veckan som gått

Delar av den gångna veckan har varit varmare än många dagar i somras och för min del har detta varit en riktig vitamininjektion.

Jag har hunnit med hur mycket som helst, framför allt i helgen och varit på ett väldigt gott humör.

Till det goda humöret har mina ridpass med Kreon helt klart bidragit- vi befinner oss fortfarande i nyförälskelsestadiet samtidigt som jag börjar känna mig mer säker på honom och vågar rida lite morskare 🙂 än tidigare.

Jag ÄR ju en ganska försiktig ryttare i mig själv och sätter tex inte av i full galopp hur som helst innan jag känner en häst men nu har jag i alla fall vågat lägga upp tempot lite och sitter inte i samlad piruett-galopp heeela tiden :)))!

I veckan åkte Kreon och jag på vår första gemensamma utflykt- vi körde till vännen Susanne för att rida på hennes utebana och det gick helt problemfritt.

Två träningar för NN har också avverkats och inte heller dessa har vållat några frågetecken eller bekymmer.

Helgdagarna har ägnats åt jobb hos NN, klippning av 3 hästar, fix och pyssel med vårt hus och trädgård samt annat smått och gott.

Ni läsare är inne på bloggen som aldrig förr och detta är både roligt och inspirerande.

Som vanligt har jag redan hela nästa veckas blogginlägg på pränt- ni ska roas och provoceras tänkte jag så fortsätt att hålla koll!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>