Onsdag- lite benlyft

Idag fick det åter bli ett morgonpass och uppstigning i ottan för Kreon, jag och Soya hade bokat träff med Bodil och Salli på Ribban efter jobbet så hästmotionen var tvungen att vara avklarad innan dess.

Jag provade något nytt för Kreons del; tömkörning över 4 cavalletti-hinder, en övning som inte alltid är så lätt om hästen får för sig att den inte vill trava över bommarna utan hellre smita vid sidan om.

Det kunde i alla fall den gode Archie roa sig med vid enstaka tillfällen men än så länge verkade Kreon inte vilja spexa på detta vis utan travade så fint över.

Jag fick också lite mer snurr på galoppen idag- Kreon är, tycker jag, väldigt balanserad i denna gångart men saknar än så länge det register han borde kunna ha med tanke på galoppens kvalité.

På jobbet fick jag en trevlig överraskning; mina gulliga arbetskamrater bjöd mig på lunch eftersom jag fyller år på fredag!

Nyss har Soya och jag avverkat nästan 2 timmar på Ribban så nu får det vara färdigmotionerat för idag .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>