Torsdag- gruppövning

Otroligt- om man bara tittar på termometern kan man inte fatta att vi är inne i oktober, i morse var det hela 17 grader.

Om man däremot tittar ut i kväll blir man bara allt för medveten om årstiden; det regnar, blåser och torra löv virvlar runt medan mörkret snabbt sänker sig.

Jag hade lösa planer på att försöka hitta någon att rida ut med men det stoppade vädret effektivt; även om någon mot förmodan hade varit intresserad hade JAG inte varit det i denna blåst.

I stället blev det ett ridhuspass och idag var vi minst 5 ekipage där samtidigt; nyttig träning för Kreon att kunna samsas om utrymmet med andra.

Idag red jag ganska okomplicerat och tränade mest på halvhalter under lättridning.

Tittade lite extra på Kreons ”former” i stallet och tycker faktiskt att han har ändrat sig en hel del i kroppen sedan jag såg honom för några månader sedan.

Då såg han ut som en oriden 4-åring, lite tunn och omusklad medan han har ”fyllt ut” en hel del nu och ser riktigt trevlig ut.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>