Veckan som gått

Första veckan med frost på natten och nu är det bara att gilla läget- sommaren är definitivt över!

Jag, den snåla husägaren, har satt igång värmen i huset och det är bara att hoppas på en mildare vinter än den vi hade- vissa månaders elräkningar var inte att leka med!

Soya har börjat löpa vilket förklarade varför väldigt många hanhundägare hade väldigt stora bekymmer med sina hundar när vi var på Ribban i onsdags- dagen därpå började löpet.

Jag tolkade hanhundarnas svårigheter med att lämna Soyas sida som ”tja..så är det när man möter en skönhet” för det BRUKAR faktiskt ofta vara så, löp eller ej men nu hade det alltså en annan förklaring :).

Kreon jobbar på med de uppgifter han får sig tilldelat och jag ska inte trötta er med hur roligt jag tycker det är att rida honom osv- det har ni nog förstått.

Vi fortsätter med våra vilodagar var 5:e dag ett tag till liksom med träningar för NN 2 gånger i veckan- än så länge fungerar detta konceptet bra.

Annars har det väl inte hänt så mycket spännande i veckan- jag fyllde år vilket jag tycker är mer deprimerande än något att fira, kan faktiskt inte hitta så jättemånga fördelar med att bli äldre.

Veckorna rusar förbi i en himla fart och från och med den som kommer ska jag vara ledig en vardag i veckan i 10 veckor.

Det konceptet började jag med förra året och tyckte att det föll så väl ut att jag upprepar det i år- arbetsveckan känns mer uthärdlig när man under en vardag kan se sina djur i dagsljus och hinna göra lite extra med dom tack vare detta.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Så underbart att du har den möjligheten.
    Tar du ut semesterdagar eller går du ner i tid?
    Jag hade en kollega som ville gå ner i tid och inte jobba heltid längre. Det fick hon inte. Tills slut skaffade hon annat jobb.
    Jag skulle gärna jobba deltid. Eller åtminstone flytta jobbet närmare, det tar rätt mycket tid till pendling varje dag.

    Rie

    Svara
  2. Ulla

    Fördelen med att bli äldre är just det… hellre det än att inte bli äldre:-)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>