Onsdag- tur för retur

Idag var det åter dags för en vilodag för Kreons del fast huruvida han verkligen upplever våra 20-minuters promenader i grannskapet som vila eller ej låter jag vara osagt.

Förvisso vilar han säkert kroppen men KNOPPEN stimuleras nog fortfarande en del av alla intryck han får insupa, det finns mycket att titta på och begrunda längst vägen :).

På tal om kroppen har jag börjat att massera den lilla spindeln så smått, inte så mycket för att jag är säker på att en 60-kilos människas knådning av en 600-kilos hästs muskler ger så mycket FYSISK effekt (på hästen i alla fall ha ha) men jag tror i alla fall på en….ska vi kalla det ”ökad kroppsmedvetenhet” hos hästen om den vänjs vid att man tar överallt på den, böjer och bänder på olika kroppsdelar åt alla håll och kanter osv.

Hästen lär sig att acceptera människans nycker och upptäcker förhoppningsvis också att det går att tänja och böja sig mer än den kanske trodde. Det är min teori i alla fall…skratta gärna.

Själv fick jag ingen vila eftersom jag var ”tvungen” att åka iväg för att återlämna strykkapporna jag köpte i lördags men mer om detta i separat inlägg imorgon.

Idag har jag nog plockat den sista näven hallon misstänker jag- nu blir det inte mer förrän nästa sommar är jag rädd. Men det var roligt så länge det varade ….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>