Torsdag- ledig inom citationstecken

Idag har jag haft semester och därmed varit i varje fall ”jobb-ledig” men som vanligt har jag haft fullt upp ändå.

Började morgonen med ett ridpass på min spindel och konstaterade åter att medan han gör vissa LA/ MSV C-moment näst intill ”tävlingsmässigt” så finns det annat som man knappt hade velat visa upp i LC: halterna :)!

Spindeltentaklarna hamnar verkligen både här och där i halterna- frambenen står ibland nästan på varandra medan bakbenen har 5 meter emellan sig men förhoppningsvis rättar detta till sig vad det lider :)!

De andra hästarna har jag faktiskt lärt/ hjälpt att få till bra halter genom att vid tömkörning handgripligen rätta deras ben till en korrekt position- har de ställt sig med benen lång isär har jag gått fram och ”föst ihop” dom.

Huruvida detta är ett gångbart och vedertaget koncept för bra halter låter jag vara osagt men de har i alla fall ställt upp sig rätt på tävling när den dagen kommit.

Efter ridningen åkte Soya och jag till Dalby- vädret var som det ofta är när det är kallt (idag ca +4) väldigt vackert och vi fick oss en dryg timmes promenad innan jag körde hem doggy och mig själv till NN för lite hästklippning.

När 2 hästar hade fått smaka saxen åkte jag hem för lunch och powernap medan tvätt och diskmaskin fick jobba vidare- bra arbetsfördelning!

I eftermiddag har jag varit på ytterligare en promenad- denna gången med båda djuren i var sitt ”koppel” även om Soya fick springa lös också. Huruvida Kreon också hade velat springa lös har jag inte undersökt; han gör nog säkrast i att gå vid min sida så som jag önskar.

Idag gick vi en halvtimme åt motsatta hållet från igår (omväxling förnöjer) och här fanns inte lika mycket att engagera ögonen i så promenaden avlöpte utan problem.

As we speak pågår hårfärgning- det går inte an att ha en massa gråa hår som 25-åring, eller hur?





Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>