Lördag- lyckad morgonpromenad

I morse var det dags för tömkörningspass nummer 2 på våra vägar (däremot har jag tömkört en del i både ridhuset och på NN:s utebana när Kreon stod hos henne).

Premiären var ju i söndags och även om det gick bra så vill jag inte påstå att ”Kreon marscherade på utan den minsta tvekan” utan han hade tvärtom en del synpunkter som jag dock ignorerade och fick honom att gå i alla fall.

Idag var det faktiskt stor skillnad, om det sedan berodde på ”vanans makt”, att det var ganska mörkt ute eller att gossen var morgontrött (vilket jag betvivlar) låter jag vara osagt.

Kreon gick mycket mindre tveksamt, stannade inte upp en enda gång och när vi nådde NN:s utebana travade och galopperade han hur bra som helst på denna.

På hemvägen gjordes denna högintressanta film och ni instämmer nog i att den lilla spindeln inte ser särskilt tvekande ut :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>