Torsdag- semester igen

Om ni inte visste det kan man faktiskt bli mördad om man går förbi en sådan här- i alla fall om man heter Kreon!

Då var det dags för ännu en semesterdag för mig, den har bara gått allt för fort.

Soya och jag har varit i Malmö, dels för att hon skulle rastas på gamla domäner, fälten kring Jägersro där hon sprungit med Archie så många gånger och dels för att jag skulle shoppa lite i närheten vilket ni kunde läsa om i föregående inlägg.

Kreon skulle, om jag följer min planering slaviskt, ha haft en vilodag idag men eftersom jag ju varit ledig ville jag passa på att motionera honom utomhus i dagsljus.

Det blev nästan 1 timmes tömkörning i skritt och vi hade våra diskussioner om huruvida man verkligen ska gå fram överallt eller om man i stället ska tvärvända och försöka gå hemåt i stället.

Nu är ju mitt motto att det är den som betalar som också bestämmer och det gäller även den gode Kreon om han nu trodde något annat så han fick ju ge sig även om det blev väl tröttsamt ibland, i alla fall för mig som inte riktigt kan förstå varför tex en stubbe är att betrakta som en hästmördare som man inte ska närma sig.

Även om min uppfattning är att Kreon är ganska tittig utomhus så tycker jag att han i alla fall hittills har visat sig väldigt resonabel NÄSTA gång han har gått förbi samma sak som var livsfarlig gången innan.

Idag skrittade vi tex förbi FÅREN med stort F och Kreon skänkte dom knappt en blick.

Men jag kommer nog att fortsätta att traggla tömkörning mycket och länge innan jag vågar rida ut ensam; jag känner mig tusen gånger säkrare på marken för där kan jag inte ramla av (bara bli nersprungen…..) i alla fall.

Hemma har jag klippt ner mina hallonbuskar; de bär som fanns kvar var så ynkliga att det inte är något att spara.

Försökte också kratta upp några ton löv lite halvhjärtat men gav rätt snabbt upp; det är inte på så trista sysslor jag vill slösa en semesterdag :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>