Vad heter DU?

Idag har jag ett litet önskemål som jag hoppas att ni kan (dvs VILL) uppfylla och det är att ni som skriver kommentarer anonymt kallar er för NÅGOT, precis vad som helst.

För min del får ni gärna heta Petter-Nicklas, Dressyrvärldsmästaren eller ”I dont like Birgitta” men som sagt; skriv något namn som avsändare.

Jag har full förståelse för att ”man” ibland kan tycka att det av olika anledningar kan vara skönt att iklä sig anonymitetens kappa, ingen vet vem man är och man vågar därför skriva sådant man inte hade drömt om att göra under sitt egna namn men för mig som ska svara (för jag antar att de flesta vill ha någon form av feed-back på det som de skriver?) är det lättare att veta om jag svarar en och samma Anonym eller 3 olika.

Till och med jag som är så oteknisk att det är pinsamt vet hur man fyller i vilket jäkla namn som helst när man vill skicka en kommentar till min blogg och om man inte förstår hur kan man också göra som så att man avslutar själva inläggstexten med att skriva tex ”Hej då från Miss Know It all”.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Det var precis det jag menade med att inte vara anonym, att man ska ha ett nick som man kan stå för. Naturligtvis ska man ju inte behöva använda sitt eget namn. Tycker att det är bra att du begär detta från de som lämnar kommentarer, är ju så mycket lättare att följa ett och samma nick. Heja, heja:)

    Svara
  2. Johanna

    Men jag (som nog är skyldig ibland till att bli anonym emellanåt eftersom vi har fler Google-konton på datorn, dvs vi är flera användare och som du vet råkar jag ibland skicka kommentarer från t ex sambon vilket känns lite bakvänt. Nu är nog inte jag den flitigaste kommentatorn men ändå, några kommentarer blir det allt) undrar om du inte ser IP-adress på de som skickar anonyma kommentarer?
    Då går det ju att se om det är samma person flera gånger eller olika tänkte jag! 🙂

    Svara
  3. Anonymous

    Läser din blogg regelbundet och med stort intresse – och JA, jag är faktiskt skyldig till ”anonym”-inlägg/kommentarer, men vill verkligen poängtera att inga varit elaka eller ens kritiska, cross my heart.. 🙂 Tvärtom! Läste lite annat här i dina kommentarer från en Anonym, som kändes lite hmm, tja… Skriver man SÅ känns det säkert jättebra att vara just ANONYM, men men… Hädanefter lovar jag att ”underteckna” mina kommentarer! Lycka till i fortsättningen!
    /M. 🙂

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Johanna:
     
    Hade jag orkat bry mig mer hade jag säkert kunnat kolla tex IP-adresser men dels är det inte såååå viktigt för mig att jag lägger tid på sådant och dels så kan ju en och samma anonyma person använda sig att flera olika datorer, tex en hemma, en på jobbet osv.     

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>