Måndag- Kreon mötte skördetröskan (igen)

Åhhh vad nöjd jag är med Kreon idag!

Jag hade föresatt mig att FÖRSÖKA klippa honom utan Domosedan och se hur detta skulle utveckla sig och med facit i hand gick det näst intill perfekt.

Detta är ju bara andra gången han klipps och förra gången var han så drogad att han knappt kunde stå på benen men det fick också precis den effekt jag hade hoppats på; DÅ stod han som en staty och lärde sig uppenbarligen också till denna gången att det är så man ska uppföra sig.

Lite krafsningar med frambenen blev det visserligen och en stallkamrat höll upp ett framben när jag skulle klippa det ena bakbenet och en plätt under magen men hade hon inte varit i stallet så hade jag klarat det ensam också i värsta fall.

Så nu är gossen helklippt; jag tog även huvudet och benen denna gången, i alla fall ner till framknäna och haserna och så får vi se om det kommer att behövas en tredje klippning eller det räcker så här.

För er som kräver BEVIS kommer som så ofta en högintressant film och ni förstår nog varför jag kallar klippmaskinen för skördetröska; den hörs en hel del!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>