Tisdag- vi repeterar

Redan medan jag stod och pratade med NN efter gårdagens lektion tänkte jag ivrigt: ” det här ska jag fortsätta att träna på imorgon”.

Det jag ville träna var galoppfattningar för endast säte och väldigt ”diskret” skänkel och oj så fina fattningar vi fick till de flesta gångerna!

NN gav mig igår bl.a. rådet att inte fatta galopp lite ”hej svejs” som jag gör ibland, dvs när jag låter Kreon springa iväg i stället för att bli kvar i den form och det tempo han hade INNAN fattningen påbörjades.

För i det hänseendet är Kreon ingen unghäst, han KAN samla sig så som man ska för att få korrekta galoppfattningar och vill han dra iväg så ska jag hellre avbryta försöket än att göra en slarvig fattning.

Och när jag skärpte mig idag och verkligen fokuserade på hur jag sitter och vad jag gör i fattningarna blev de flesta som sagt jättefina.

Att det ska vara så svårt att begripa….ibland blir jag så trött på mig själv….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>