Ett ofrivilligt självmord!

Mycket ska man se innan ögonen ramlar ur :)!

Titta på nedanstående bilder och förundras!

Det är alltså en mus som har fastnat med huvudet i ett hål i handtaget till vår halmkärra och på detta vis mött sin skapare!

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    EGENTLIGEN tycker jag att möss är skadedjur men samtidigt har jag nog sett för många tecknade filmer där möss framställs som sååå gulliga ibland för sist jag såg en liten rackare bland våra foderspannar så blev just reaktionen ”åhhh så gullig” i stället för ”usch så äckligt…den får vi försöka ta kål på”.

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Det ska mycket till för att JAG skulle ha petat loss den :(.

    Tror stallägaren ”tog hand om det” när han skulle strö (det var då vi såg det och morbida Birgitta var tvungen att ta fram kameran).

    Svara
  3. Ulla

    Nej, usch så hemskt för den lille musen! Man kan tycka att möss är skadedjur, men ett sånt slut ska ingen ha!

    Svara
  4. Minstral

    Den ser ju tjock och välmående ut så den har nog missbedömt sitt omfång:) Själv kan jag inte, hur mycket jag än försöker, tycka synd om den. Jag tycker möss är äckligare än äckligast. Det är ju inte så att jag njuter av att den har plågats men jag bryr mig helt enkelt inte om HUR möss dör bara ATT de dör.

    Svara
  5. Prick

    Fast om man jämför med dö-för-katten-döden är nog denna att föredra. Jag kan inte säga att jag gillar mössen på något vis men jag tycker allt lite synd om dem när katterna lekar dem till döds. Man måste tänka på de trasiga täcken, handdukar, säckar och annat som mössen härjar med under vintern för att inte jaga bort kissen.

    Svara
  6. Birgittas hästsida

    Även om jag kan tycka att små möss kan se lite pigga och käcka ut så drar jag mig inte för att sätta ut fällor hemma.

    Som Prick skriver överväger allt som blir förstört gullighetsfaktorn.

    Råttor tycker jag inte ens är gulliga utan tvärtom VIDRIGA!

    Dom kan för min del få möta döden precis hur som helst!

    Svara
  7. stina

    Nää stackars liten mus:(!!Själv hittade jag en som hade drunknat i shettisens vattenspann (trodde först de var en tolle som ramlat in men icke) Tro de eller ej men de var min första döda mus någonsin:( Snacka om att jag blev lite ledsen då jag tycker de är så söta!!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>