Torsdag- dumma dimma

Oj så dimmigt det var i morse!

Jag var rädd för att det inte skulle bli tillräckligt ljust på morgonen för att jag skulle hinna tömköra innan ett planerat hovslagarbesök men det ordnade sig lyckligtvis.

Soya däremot fick sin morgonpromenad i mörker och dimma och jag var livrädd att hon skulle irra bort sig. Det kanske hon också var för hon höll sig nära mig hela tiden och när vår vandring var slut hade det hunnit bli ljust och dags för Kreons runda.

Idag tömkörde jag bara rakt fram i skritt och trav, tyckte att Kreon kunde få en ”halv vilodag” men ville också passa på att vara utomhus eftersom jag var ledig och inte behövde hasta till jobbet.

Efter tömkörningen var det dags att träffa hovslagaren och vi kunde konstatera att 7 veckors intervall var ganska lagom, det ska inte gå längre tid mellan skoningarna i alla fall.

Det blev classic roller-skor fram och barfota bak även denna gången- det fungerar bra.

Eftersom jag alltså haft semester hela dagen har jag också passat på att cykla en längre runda med Soya- skönt att kunna ha henne lös och SE henne :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>