Söndag- skön mix

Undrar om det var den ”extra timmen” man fick idag som så starkt bidrog till att jag tycker att jag har hunnit med väldigt mycket och inte bara trista ”måsten”?

Jag började dagen med ett dressyrpass i ridhuset och det kändes så bra att jag avslutade redan efter 20 minuter. Då hade Kreon gjort sååå fina galoppfattningar många gånger så jag ville visa min uppskattning och släppte ut honom i hagen i stället för att traggla vidare.

Tragglade gjorde vi däremot på eftermiddagen då jag ville skritta ut och Kreon….ska vi säga…inte lika gärna ville skritta ut.

Det trista med hans ”idéer” är att det i mångt är rent trots à la ”jag är inte rädd men jag KÄNNER INTE för att gå där du vill”, det som är skönt är att jag nu inte blir rädd utan kan hantera dumheterna och i värsta fall hoppa av och sedan lugnt sitta upp igen och fortsätta ritten.

Jag är inte bekymrad- dels har jag inte primärt köpt en ”uteridningshäst” och dels tror jag att detta kommer att gå över.

Och gör det inte det….tja…då vet jag som sagt hur jag kan komma förbi tramsandet även om det känns lite tröttsamt ibland.

Annars har jag haft stalljour idag, gjort en miljon saker hemma, tvättat, städat och till och med gjort lunchlådor för flera dagar samt ändå hunnit med att vila och läsa en hel del.

Om övergången till vintertid tycker jag INTE- att det blir ÄNNU mörkare på kvällarna ser jag inget positivt med men det är som det är så det är bara att gilla läget.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>