Lördag- vi börjar få SNURR på det

I morse tog jag sovmorgon och låg kvar i sängen till klockan 7 minsann!

Sedan fick jag ett ryck och gjorde scones till frukost innan jag begav mig till stallet för ännu en mätning av ”who’s the boss” eller ledarskapsträning om man vill vara mer korrekt.

Och idag har vi skrittat både här och där höll jag på att säga, både ”Madderundan” och Husarvägen fram och tillbaka avverkades.

Innan vi ens kunde lämna stallplanen fick snurrterapin tillämpas måååånga gånger men sedan behövde jag inte snurra förrän hela Madderundan var avklarad och vi skulle in på Husarvägen.

Där blev det åter flera snurr-tillfällen men där har vi också haft lite väl mycket tjafs sedan tidigare så jag var ändå nöjd att Kreon de facto gick att få att gå- om än med lite snurr.

Det känns bra att kunna häva ”vägra-gå-problematiken” så här relativt odramatiskt och utan hets och/ eller våld- bara lite snurr :)! Och jag är dessutom övertygad om att jag kommer att behöva snurra mindre och mindre vad det lider men just nu får vi göra på detta vis.

Eftersom det har varit ett fullkomligt fantastiskt höstväder, både soligt och varmt (11 grader) passade maken och jag också på att gå i hundspåret på Skrylle och sedan belönade vi oss med en god middag i deras restaurang.

Hade alla höstdagar varit som denna hade jag absolut älskat årstiden!

Det är verkligen inte ofta jag använder spisen….

…men då och då får även jag ett husmorsryck :)!

Så här vackert var det utanför vårt hus klockan 9 när jag begav mig till stallet.

Hundrundan i Skrylle är 5 kilometer lång och idag mötte vi faktiskt inte en enda hund på promenaden.

Soya njöt nog i fulla drag….

….och markerade sin vana trogen på säkert 15 olika platser (hon är värre än en hanhund….).

Det blev visst inte bara en god middag :)!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Åh vilken mysdag! Älskar sådana höstdagar. 🙂 Själva packade vi matsäck i morse och tog med voffarna ut på tur och kokade kaffe och åt frukost nere vid sjön. Sen lunch hos en kompis o härlig ridtur i skogen med Heddan. 🙂

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Låter som att du också haft en riktig toppendag Anna!

    Och sådana dagar behöver man verkligen under den ofta deprimerande hösten och inför vintern tycker jag.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>