Veckan som gått

Som vanligt tycker jag att det är svårt att på rak arm sammanfatta den gångna veckan- dagarna flyger förbi och jag minns inte alltid ”vad jag sysslat med” så att säga.

Men 2 NN-träningar har det blivit i alla fall och NN har också ridit på Kreon vilket vi båda tror är bra om hon gör lite nu framöver- innan hon ger sig av den dumma människan :).

Ja, som jag berättade i förra veckan så har NN bestämt sig för att flytta till Stockholm och det är så klart jättetråkigt för mig ur många aspekter men inte så mycket att göra åt.

Tills dess ska vi försöka höja ribban lite för Kreon, nu har han ju haft lite tid på sig att få upp kondis och vana vid att bli riden på en nästan daglig basis och han är trots allt 6 år och ingen bebis FYSISKT i alla fall.

Det som var bekymmersamt för några veckor sedan- galoppfattningarna- tycker jag har förbättrats många hundra procent och nu hoppas jag bara på samma fina resultat vad gäller våra uteridningar.

De gånger jag ridit ut i veckan har inte gått 100 % smärtfritt men dock blir det bättre och bättre tack vare ”snurr-metoden” som en läsare tipsade om.

Helgen har varit lika trevlig som mina helger oftast är, jag har gjort roliga saker med både make och hund och Soya och jag har bland annat varit i både Skrylle och Dalby.

I Dalby träffade vi Åsa och hennes doggys, jättetrevligt med detta sällskap då jag annars ofta går ensam vilket inte alls är lika roligt.

Soya med vänner

Helgen avslutades med att jag och ett gäng hästgalningar åkte till Helsingborg för att titta på SM i dressyr där Tinne tog en överlägsen seger.

”Givetvis” blev jag väldigt ridsugen efter att ha bevittnat ritter på så hög nivå och förhoppningsvis kan jag träna vidare med min egen lilla spindel under veckan som kommer och så som jag tänkt.

Prisutdelning, SM

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Har ju sett att du har täcke till hunden och måste bara fråga om du sett de hundtäckena som ser precis ut som hästdito. Det ser helfräckt ut när det kommer matchande häst och hund =). En del har klubb-brodyr också på hundtäcket, lite som ett klubbschabrak, väldigt snyggt!

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Prick:
     
    Jodå…jag har sett det :)!
     
    Och skulle det komma en dag då jag inte vet vad jag ska göra med mina pengar så kommer jag nog att satsa på dessa.
     
    Tills dess får Soya slita på sina MÅTTSYDDA hundtäcken och Kreon gå i Archies avlagda Ullareds-diton.
     
    Lite skämt och lite allvar men det är så sällan jag rider med täcken att det hade funnits få chanser att se hund och häst matcha varandra eftersom Soya aldrig är med INNE i stallet (hon ligger i bilen när jag inte rider).
     
    Men i sak är jag definitivt inte emot hund och hästmatchning :), lite roligt får man ha! 

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>