Måndag- efter stormen

Gissa om det var en lättnad att vakna till ett icke-blåsigt Staffanstorp!

Igår kväll bad jag en stilla bön att tak och fönster skulle klara de hårda vindarna och Soya höll på att dö av förskräckelse när jag försökte få ut henne ur huset för en kisserunde. Hon kastade sig som en katapult mot dörren och något kisseri var det inte tal om! Tur att hon har en tålig blåsa för jag kunde bara inte tvinga ut henne igen.

Annars kom vi lindrigt undan- inget strömavbrott och inget annat än en jäkla massa löv som krupit fram från Gud vet var och förstört min så välkrattade gräsmatta och entré.

Kreon har haft vilodag och av den anledningen var det också extra skönt att solen har tittat fram och temperaturen har klättrat upp till 10 grader.

Att stå i ösregn en dag till hade inte varit roligt och jag tyckte synd om min lille gosse redan igår.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>