Fredag- mer med Mini

Morgonens träning blev varierad och inleddes med att jag travade över diverse bommar som låg kvar efter gårdagens träning.

Jag ska försöka att ”bom-träna” Kreon mycket under vintern för att se om detta kan hjälpa till att förbättra hans trav och kommer också att hoppträna mer än vad jag gjort hittills.

Efter en stunds ridning dök Mini upp och hon fick fortsätta att arbeta med slutorna som jag tyckte att jag fick till ganska bra i förrgår.

Jag fick till slut bort Kreons ovilja att ta vänster skänkel som framåtdrivande (han viker sig bara och tvärar jättemycket som försvar i stället för att gå framåt) ganska bra och även Mini hade en bättre känsla vilket också syntes från marken.

Galopperna är mer och mer lika- också något jag noterade från marken och som Mini bekräftade- det är verkligen bra att kunna ”spegla” varandra så här.

Även idag blev det några bytesförsök och de gick lika bra som sist tycker jag.

Detta är ju ett långsiktigt arbete så i dagsläget är jag mer än nöjd att det sker så lugnt och ”o-upprört”.

Roligt också att min lilla mupp har fått en medlem till i sin fan-club, Mini verkar genuint förtjust i honom vilket så klart glädjer den partiska ägaren :).

För övrigt verkar vädergudarna ha bestämt sig för att eftersom jag nu tjatat så mycket om att jag absolut inte vill ha snö så ska jag i stället få så mycket regn att jag ska vädja om nåd.

Men icke! Bring it on säger jag!
Våga vägra snö! Säger jag nu….innan Kreon har drunknat i hagen…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>