Mera söndag- jodå!

Kors i taket- det BLEV uteritt idag!

Jag vågade inte utmana ödet för mycket utan valde att ta in Kreon från hans bassäng i förtid- detta eftersom det var ganska fint väder och vindstilla.

”Givetvis” hann vi knappt in i stallet förrän vinden tilltog men jag tänkte ”jag provar att rida ut och verkar det rent omöjligt så vänder jag hem”.

Men det gick att rida hela den planerade rundan (tar ca 1 timme att skritta) och nu börjar ”vanans makt” äntligen att märkas.

Just för att inte ”utmana” Kreon för mycket har jag valt att rida exakt samma runda varje gång jag rider ut och det har helt klart haft önskvärd effekt. Antalet snurrningar är nu nere från typ 50 ( utan överdrift…..) till kanske 5!

Noterade åter att medan en del bilar knappt vågar köra förbi oss, de kryyyyypkör bakom så verkar andra tro att det bästa är att slippa oss så fort som möjligt, dvs gasen i botten är det som gäller!

Hade jag trott att det gjorde någon skillnad hade jag skrivit en vädjande insändare i dagstidningen men det tror jag tyvärr inte på alls. De som kör så vettlöst är om inte annat troligen inte ens läskunniga och de som mot förmodan är det skiter säkert i vilket. Cynikern har talat.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>