Söndag- vänner igen?

Igår var jag nära att förklara KRIG med vädret, först på eftermiddagen när jag inte kunde rida som jag ville pga blåst och regn och sedan i natt då jag väcktes klockan 03.00 av regndroppar stora som knytnävar som dunkade frenetiskt mot fönstret.

Jag hann mentalt avboka både dagens promenad i Dalby med Åsa och inse att det inte skulle gå att släppa ut några hästar i hagarna innan jag somnade om men otroligt nog vaknade jag till TYSTNAD, dvs det hade både slutat att regna och blåsa.

Så morgonen har ägnats åt att släppa ut 15-talet hästar som fick simma ut i respektive hage- det gick fort att förstöra dessa trots att vi haft torka så länge innan allt regnet kom.

När stallsysslorna var avklarade körde jag planenligt till Dalby och mötte Åsa och hennes doggys och sedan gick vi i helt vindstilla och ibland nästan soligt väder i nästan 2 timmar.

Nu håller jag tummarna för att vädret och jag är kompisar igen- jag skulle så gärna vilja rida ut med Kreon om någon timme och vädret allra

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>