Veckan som gått

Ett sista ridpass hann det bli innan NN flyttade i veckan och nu är Kreon, jag och Mini lämnade åt vårt öde:)!

Mini red Kreon i fredags och det såg lika bra ut som de föregående gångerna.

Jag har även hunnit med 2 uteritter och till och med vågat galoppera ute- det kändes lite ”stort” faktiskt:)!

Annars har det väl inte hänt så mycket mer spännande på hästfronten.

En av årets ”ångest-måsten”- besiktningen av min bil klarades av tämligen smärtfritt och nu återstår ett besök på favoritverkstaden och en ombesiktning innan jag kan bocka av detta helt från agendan.

Vädret har hela veckan varit mer eller mindre uselt, våra tidigare så torra hagar är numera små sjöar som hästarna plaskar i.

Både regn och blåst har stört mig mycket i veckan, inte bara pga de förstörda hagarna utan för att planerade aktiviteter har fått ställas in.

Att rida ut i storm var sådant man kunde göra med Archie om man kände för det medan det med Kreon är fullständigt uteslutet.

Även lilla Mimmis promenader har flera gånger fått decimeras pga blåsten- hon hatar sådant väder och vill bara hem.

Tack och lov fick vi en härlig söndagspromenad på nästan 2 timmar i Dalby idag, dels är det roligt att träffa Åsa och få sällskap och dels tror jag att Soya uppskattar omväxlingen och att inte alltid gå samma rundor hemmavid.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>