Mera fredag- inte som jag tänkt men bra ändå

Semester idag och det första som stod på agendan var att köra bilen till verkstad- frukten av förra veckans icke godkända besiktning.

Super-servicefirman lånade mig en bil över dagen så jag inte skulle vara strandsatt men med det usla väder som rått har jag faktiskt bara varit hemma och i stallet.

Har ju bestämt mig för att inte slösa bort semesterdagarna på att städa och greja med trista saker allt för mycket så det blev bara tvätt av en maskin kläder, tömning av diskmaskinen, klippning av Soyas klor och en lättare dammsugning, annars har jag mest suttit framför nätet och läst en av böckerna jag hämtade på biblioteket igår (Harlan Cobens ”för evigt dömd”).

På grund av vädret har det inte heller blivit några längre promenader med Soya som ju hatar blåst.

Huruvida Kreon hatar blåst eller ej låter jag vara osagt men dagens planerade uteritt ställdes ändå in av hans ägare- turligt nog kunde han löshoppa i ridhuset i stället och det kändes som ett mycket bra substitut.

Klockan 15.00 skulle jag hämta min brummis och planen var då att köra och ombesiktiga den genom den drop-in-service som finns på Bilprovningen.

När jag kom till verkstan visade det sig dock att de redan tagit hand om den ”lilla” detaljen- verkligen fantastisk service som alltid!

Så det var bara att köra hem glad i hågen, Kreon fick ett snabb- besök där jag bara tog ut några bajshögar ur boxen och tittade till honom och nu är alla dagens bestyr avklarade.

Tänkte fortsätta att ha sällskap av herr Coben resten av kvällen- det blir bra!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>