Lördag- slutet gott, allting gott

Hoppsan…i morse var det minsann någon minusgrad och genast var allting täckt av vacker, vit frost som glimmade i solskenet som ganska snabbt bröt fram.

Efter hagutsläpp gick jag en långpromenad med Soya i det vackra vädret, ni ser ju själv på bilderna ovan.

När klockan var två var det dags att ta in Muppe från hagen och strax därpå begav jag mig ut på ännu en promenad, denna gången med både honom och Mimmi i sällskap.

När jag hade gått exakt samma runda som jag ibland rider konstaterade jag lite sorgset att medan man ganska lätt kan se var jag och Kreon har ridit genom att följa de många (minst 5) lösa bajshögarna utmed vår ridsträcka så bajsade han inte en enda gång när han fick ha mig som trygghet på marken idag. Och givetvis var det inte tal om några snurrningar heller.

Ja, ja…det är bara att hoppas att gossen snart vänjer sig till fullo vid att vara helt avslappnad när vi rider ut- jag vill ju att han ska NJUTA, inte gå och ha ont i magen.

Om några timmar är detta året slut- det blev kanske inte som jag tänkt mig men rubriken säger allt ändå.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>