Birgitta tittar på årets första tävlingar

Minns ni att jag för ett tag sedan ondgjorde mig över det märkliga i att Malmö Ridklubb då de ordnade sin senaste dressyrtävling hade maximerat antalet startande PER DAG till 40 vilket fick till följd att vissa klasser ansågs fulla när mindre än 10 stycken hade anmält sig, därför att någon annan klass hade över 30 anmälningar.

Mycket dumt och klubben insåg tack och lov sin fadäs för när man nu ordnar en i princip identisk tävling i februari så har man tagit bort denna dumma begränsning.

Nej, vill man INTE ha så många startande kan man göra som Viarps kör och ridklubb som anordnar en Pay and Ride i dressyr som säkerligen hade lockat många fler om man inte valt att förlägga tävlingen nu på onsdag den 4 januari med start 10.00.

Jodå…jag vet att ungarna har jullov men deras chaufförer kanske måste jobba?

Och hur bra jag än tycker att det är med träningstävlingar så tar jag faktiskt inte ledig från jobbet en hel dag och det tror jag inte många andra gör heller, eller har jag fel?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>