Det kom ett julkort

Härom veckan kom det ett julkort adresserat till mig som jag initalt blev väldigt konfunderad över.

Nu var det förvisso lite dåligt ljus i rummet när jag betraktade personerna på fotot som utgjorde själva julkortet men jag kunde för mitt liv inte känna igen en enda av dom (de hade tomtemössor på sig).

”Det här kortet MÅSTE ha kommit fel” sa jag till maken men när jag granskade bilden lite närmare i detalj kunde jag se att man tagit kortet framför en modell av ett lastbilssläp som det stod ”Rondellen i Trelleborg” på.

Och då ramlade poletten ner!

Detta ypperliga företag har 2 år i rad servat mitt Boj-släp på bästa vis vilket jag också kommenterat på bloggen båda gångerna.

Kanske var julkortet en liten ”tack för reklamen”-gest, annars verkar det väldans gentilt att skicka sådana påkostade julkort till alla kunder.

Kul var det hur som helst och jag kan, med eller utan julkort, verkligen rekommendera detta företag till andra med hästtransporter.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Fast det brukar vi få, alltså fina julkort från ställen där vi är kunder. Typ från vår veterinärklinik och där vi servar våra bilar och sånt.

    Svara
  2. Louise

    Ojdå.. 🙂

    Första året efter vi köpt vårt bojsläp fick vi ett mycket fint julkort från boj, i år ett utskrivet A4 i färg.

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Louise:

    Kan inte minnas att jag fått något julkort av Boj och nu efter att de har kursat lär jag knappast få något :(.

    Är annars mkt nöjd även med deras service, släpets kvalité osv.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>