Hjääälp….värmefilten har lämnat in!

Igår kväll inträffade en smärre katastrof hos familjen Karlsson, förra årets i särklass bästa och mest uppskattade köp, väremfilten, visade sig vara ett inte fullt så bra köp- den gick sönder!
 
Jag ska inte påstå att jag blev sådär OTROLIGT förvånad faktiskt- filten kostade 299:– och som jag många gånger påpekat så är det oftast så att man får det man betalar för, i detta fallet ”inte så särskilt bra kvalité” skulle man väl kunna säga.
 
2½ månads daglig användning blev väl för mycket för den stackars filten som lämnade in och min enda tröst är att präktiga Birgitta har sparat kvittot och kan reklamera eländet och få en ny.
 
Än ger jag nämligen inte upp och köper ett dyrare exemplar- minns för några år sedan då jag inte resignerade förrän jag hade reklamerat en vattenkokare från Jula för 69:– eller 79:– 3 (TRE) gånger (att jag orkade….).

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Dressyrparet

    Sv: tack för din kommentar! Jag har ett par sånna boots själv, med ludd, och jag måste säga att det har hållt sig ovanligtvis länge. Jag rider med dom nästan varje dag och de underlag som vi har är sand/träflis/olja 🙂 när dom blir smutsiga får dom sig en omgång i maskinen 😉 men jag håller med dig dom blir smutsiga fort och är svåra att göra rent… Men snygga som bara den! /Malin

    Svara
  2. sofia

    Om fler ”klagade” på saker som går sönder kanske det skulle vara lite bättre kvalité.

    Jag håller till viss del med att man kan få det man betalar för MEN ibland blir man galet less på alla skitsaker som inte håller formen, inte är hela mer än typ 2 veckor….tycker också att det börjat dra sig upp emot 500kr strecket dessa skitsaker.

    Ok för 100-200 kr men sedan i vissa fall tycker jag i alla fall att man kan kräva liiiiite av sakerna.

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Sofia:

    Jag är en mästare på att reklamera-tvekar inte en sekund men vet många som drar sig in i det sista, de tycker att det är omständligt, pinsamt osv. Synd.

    Att en värmefilt ska gå sönder efter 2½ månad är givetvis inte acceptabelt (jag hade inte ens hunnit tvätta den vilket ska gå att göra)och det var heller inga problem när jag reklamerade den.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>