Torsdag- återförenade!

Som ni kunde läsa i föregående inlägg har jag haft ett litet missöde med den älskade värmefilten men nu är ordningen återställd.

En ny filt tronar i soffan och jag och Soya ligger som vanligt under den. Lycka!

Kreon har blivit riden för första gången efter sin korta vila och jag är sååå tacksam över att jag mindes hans sadeltvångsattacker om han vilade i mer än 1 dag hos NN och jag lät honom därför börja motionen sadlad men i lina idag.

Hos mig har dessa rodeorörelser inte visats förrän idag och även om det inte blev så jättemånga krumbuktsprång hade jag nog inte suttit kvar.

När lilla pojken hade hoppat av sig kunde jag sitta upp och sedan blev det trav under lättridning och mycket lite galopp- lagom för att vara första dagen efter vila.

Vi hade sällskap i ridhuset, hästar både kom och gick och det smattrade av regn mot ridhustaket så lite träning på att inte rida i total stillhet blev det- bra!

Och visst kändes det lite spänt från Kreons sida och det blev lite försök till bus i galoppfattningarna men det kunde varit värre så här första riddagen. I övrigt kändes Muppe fin, inte det minsta stel eller svår att rida i form utan precis sådan som han kändes innan vilan.

Även idag har det förresten både stormat och ösregnat och hästarna har inte kunnat vara ute på 2 dagar vilket är ett tråkigt rekord men som jag sa till stallägarna: hellre en häst som får stå inne men är frisk än en som släpps ut i storm, skadar sig och inte går att rida på gud vet hur länge, don’t you agree?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>