Måndag- Dr Jekyll och Mr Hyde

I morse blev jag verkligen medveten om hur stor skillnad det är om jag rider ensam i ridhuset på morgonen eller med andra på eftermiddagen.

Visst har jag märkt skillnad även innan men trott att det OCKSÅ kunde bero på att Kreon precis har vilat och kanske haft lite överskottsenergi men den förklaringen kan jag helt bocka av nu.

Medan gossen varit sååå på tårna de sista passen med andra i ridhuset och dessutom bestämt sig för att delar av ridhuset inte ska beträdas så gick han nästan och segade sig fram i morse- i alla fall med hans mått mätt. Och att gå i hela ridhuset var inte det minsta konstigt.

Ja, ja…detta stärker mig bara ännu mer i att jag ska undvika morgonritterna, precis som jag ju gjort de senaste veckorna.

Idag var det också ”nypremiär” för Mini-ridning, hon har inte suttit på Muppe på 3 veckor (herregud vad tiden går….) och vi blev båda positivt överraskade när vi kunde konstatera att poletterna vad gäller både slutorna och byten verkligen har rasslat ner i det lilla djurets hjärna. Jättekul var det, verkligen!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>