Lördag- blöt, blötare, Birgitta

Väderleksprognosen för idag såg inte lovande ut- massor av snöblandat regn var utlovat och eventuella hårda vindar därtill.

Av detta märktes inget när jag släppte ut Kreon i hagen vid 8-tiden och inte heller när jag en timme senare sammanstrålade med Åsa och hennes hundar på Järavallen.

Vi gick de sedvanliga 90 minuterna och hann avhandla flera intressanta ämnen innan jag styrde kosan mot Staffanstorp- eftersom det fortfarande var uppehåll fick jag för mig att jag kanske skulle hinna motionera även det andra djuret utan att bli blöt.

Så snart Soya var avlämnad hemma körde jag snabbt till stallet, tog in Kreon från hagen och satt till häst typ 15 minuter senare men tyvärr….

Efter en tredjedel av den timmeslånga ritten började det regna och de sista 10 minuterna nästan vräkte snöblandade droppar
på oss så väl i stallet var vi minst sagt dyngsura.

Jag ångrar ändå inte att jag red ut, Kreon behöver det och när man sitter på så är det faktiskt inte så farligt att bli blöt tycker jag- jag bor ju så nära stallet och kan snabbt byta om.

Och bara de slutor i trav jag fick till utmed en väg på hemvägen uppvägde allt :). Mmmmmm……

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>