5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Jag blev osams med försäljaren av de greparna på Falsterbo för 1,5 år sedan… Jag frågade honom hur hållbart handtaget på skaftet var – vi har haft problem med andra grepar att handtaget spruckit vid skruven, så det inte suttit still när man mockat. Han svarade att det inte var det som var grejen med de här greparna, men jag menade att de måste ju funka OCKSÅ. Då skällde han på mig för att jag inte fattade hur fantastisk hans grep är… Vi kör med svindyra Arbiose eller hur de nu stavas istället, de går inte heller sönder.

    Svara
  2. Marie Nordström

    De finns på lite närmre avstånd nämligen Flyinge Hästsport Outlet( Kyra K butiken) till ett MYCKET rimligt pris!!!

    Vi har en också och alla ”slåss” om den:)

    Svara
  3. Anna-Karin Söderlund

    Jag har den grepen men måste iaf rekommendera Sverige Grepen. Finns bl.a. på Hööks. Den är ergonomiskt utformad och helt suverän att mocka med. Känns ovan första veckan men ”byter” man tillbaka till en ”vanlig” grep så inser man snabbt hur bra Sverige Grepen är, då vill man aldrig mer mocka med en vanlig.

    Svara
  4. pinky

    Vi har en sån i stallet, det är den enda jag använder nuförtiden. Den är monterad på ett äldre vanligt rörskaft med plasthandtag.

    Okrossbar vet jag dock inte, ganska snart efter inköpet sprack de två yttre ”ihopsvetsade” pinnarna på ena sidan isär.

    Inget som påverkar funktionen dock, men likförbaskat så gick den ju faktiskt sönder, eller hur? 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>