Onsdag- fina Kreon

Brrrrr…..idag var det nästan köldrekord för i år, minus 5 grader!

Jag valde faktiskt, min vana otrogen, att inte ta av mig termobyxorna och byta om till stövlar och sporrar utan red i mina ridskor med raggsockar i- ville inte bli helt nerkyld inför en heldagskonferens jag skulle vara med på därefter.

I vanliga fall om det är kallt på morgnarna kan jag plåga mer varmblodiga kollegor med vilka jag delar arbetsrum med att köra mitt värmeelement på full spred :).

Idag uppfylldes jag som många gånger förut av en stor lycka över min lilla mupp-häst som var på sitt bästa humör när jag red.

Det blev massor av fina galoppfattningar, lika fin förvänd galopp och inte ett försök till att svaja eller försöka byta galopp- det verkar som om Kreon kan skilja på när jag vänder snett igenom och vill bibehålla galoppen och när Mini gör det och vill byta och det är otroligt skönt.

Jag vill ju gärna kunna rida LA/ MSV C- klasserna utan att Kreon ska byta galopp kors och tvärs och det klarar han som sagt fint i dagsläget.

När Mini sedan VILLE att Mupps skulle byta gjorde han även detta utan för mycket svaj och hopp, några gånger såg det riktigt okomplicerat ut.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>