Mera onsdag- djupfryst har-stek anyone?

 
Den allt annat än oskyldiga dödgrävaren!
Om någon är sugen på att käka hare kan ni med fördel kontakta undertecknad som inget hellre vill än att vara behjälplig.Den bokstavliga asätaren Soya AKA Äckel-Knapraren har lyckats hitta en stendöd och maläten hare och varje gång vi närmar oss platsen där den ligger har jag fullt sjå med att jaga bort henne därifrån.

 
Varje dag upprepas samma procedur- när vi närmar oss ”harstället” får Soya fnatt och skenar dit i full karriär och sedan ägnar jag en god stund åt att försöka få henne att inte rusa tillbaka 15 gånger innan jag slutligen tröttnar och släpar bort henne, antingen genom att BÄRA henne eller dra henne i täcket.
Tyvärr ligger liket dessutom på en större äng utan någonstans där jag lätt hade kunnat dumpa det (urk….) och Soya har som sagt svårt att slita sig därifrån.Så..är ni sugna…kom till Staffanstorp!

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cristel

    Åh! Ljuva minnen…
    Förra vintern hittade Risse en påkörd hare. Den var platt, halv och stelfrusen.
    Vi kastade in den i skogen, men föga hjälpte det, i månader drog han till skogs för att kalasa på sin glasshare. Som jag slet med honom, och som de andra skrattade!
    Så; Risse kan tänka sig att komma till Staffanstorp och kalasa;)

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ha ha…. förstår att du känner igen dig Cristel- JAG ser hela scenariot framför mig:))).

    Soya ÄR i grunden ganska lydig men mot en kanin/harstek står jag mig ofta slätt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>