Onsdag- det rullar på

Om dagens ridning finns egentligen inte mycket nytt under solen att rapportera om- det går sin gilla gång skulle man kunna säga.

Liksom föregående onsdagar har Mini och jag delat på passet och det gick väl som det brukar- över lag bra.

Kreon är inne i en lugn ”period” (vore trevligt om den varade livet ut om ni frågar mig) och har helt slutat med vissa av sina konster och inte mig emot som sagt.

Efter att ha begrundat alla tips ni försåg mig med igår och läst lite mer på nätet är min senaste teori att Kreon inte tål soja (jag vill hela tiden skriva Soya :))- det är tydligen inte helt ovanligt bland även människor och hundar också.

Archie fick konstiga utslag efter att ha ätit soja länge (när en 20- kilos säck var nästan slut) och även om jag inte kan svära på att det berodde på sojan försvann utslagen när jag tog bort sojan.

Måtte det vara samma sak med Kreon annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra (mer än låta veterinärundersöka honom).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>