Birgitta 12 år planerar valpar!

Åhhhh…varför kan inte alltid Birgitta 12 år få bestämma och strunta i logik, logistik och vad sunda förnuftet (och MAKEN) säger?
 
I så fall hade 12-åringen låtit para sin hund med en av Åsas handhundar (Trillik) och så hade vi kunnat ta/ ha var sin hundvalp, jag en tik och Åsa en hane.
 
Detta hade ju då förutsatt att man kunde BESTÄMMA, dels hur många valpar man ville ha (2) och dels deras kön (tik och hane).
 
När Birgitta 12 år har diskuterat saken med Birgitta, 45 år har den sistnämnda glädjedödaren påstått att man aldrig kan veta varken antal eller kön och vad i hela fridens namn skulle hon ta sig till om hon plötsligt stod med tex 8 osålda tikar?
 
Visst…EN Soya (och hennes eventuella kopia) är så klart underbart men 6,7,8 stycken????? Nääää….
 
Och maken vägrar att befatta sig med mer än Soyis vilket jag i sak förstår- varför riskera merarbete och besvär när han har det så lätt och bekymmersfritt med sin älskling (Soya alltså…inte mig).
 
Så Birgitta 12 år får nog fortsätta att drömma och vara tacksam över den fantastiska hund hon faktiskt HAR och inte trakta efter något som nog i verklighetens ljus inte hade varit så lyckat. Sorry Åsa :))))!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Det tror jag säkert att du vill, av flera anledningar.

    Dels äger du hanen, dels har Soya haft lång tid på sig att charma dig sönder och samman och avslutningsvis har du redan en hord doggys så en mer eller mindre….. :-)!

    Svara
  2. Åsa

    Det är faktiskt deras underbara temperament som lockar 🙂 tänk att det finns två så underbara hundar….som är så lika i sätt och som verkligen fattat tycke för varandra 😀

    Svara
  3. MIMMIS EVIGA ÖGONBLICK

    Hej!

    Det skulle ju endast bli en månads kaos, då de vid 4 veckors ålder öppnar sina ögon är totalt tokbusiga. Tidningspapper med massor av bajs och kiss *ler* det är sååååå skönt när det vid ca 8 veckor hämtas av sina ägare. Behöver jag säga mer.

    Mimmis

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>