Torsdag- begynnande tillfrisknande?

Åhhh…. vilken bedrövelse det var att vakna till ett vitt Skåne och köra till stallet med mikro-snöflingor piskande mot rutan.

Men som så ofta i detta landskap kunde man vid lunchtid inte ens ana morgonens puder- allt hade smält bort och det var det nog ingen som sörjde.

Jag och Muppis kunde köra till vår ”nya” anläggning för ännu en omgång av främst mental träning, denna gången i det andra av de 2 ridhusen.

Dagens 30-minuters pass var veckans bästa och Kreon mindes direkt hur man fattar galopp- halleluja!

Som jag sa till Mini när jag kom tillbaka till stallet har dessa dagars träning om inte annat visat att Kreon lätt kan tas med för träning i andra ridhus.

Tyvärr har denna anläggnings ridhus varit väldigt tunnsådda på ryttare på de tider jag kommit och jag börjar undra om det är främmande hästar mer än miljöer som stressar Kreon?

Jag får börja rida senare för att även träna detta men är hitills mycket nöjd med utfallet av mina övningar med den galopp-glömske:).

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Lina

    Kan du inte åka till någon klubb som har gruppträningar och rida där samtidigt? SSRF har tex bomträningar med 4-5 ekipage/grupp och du behöver ju inte rida över bommarna. Måste ju finnas liknande träningar i andra klubbar. Just för att bli garanterad att andra är i ridhuset mebmn du slipper själva tävlingsmomentet. Bara en tanke!

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Utmärkt idé Lina om jag hittar ställen som inte fodrar medlemsskap för att få delta i sådana aktiviteter.

    Blir dyrt annars och en person påstod att man bara får vara medlem i 3 klubbar- vet inte om det stämmer?

    Just nu har jag några jag kan åka till utan medlemskap- MCR (där jag ju ÄR medlem), ett privatridhus som Mini känner till och Bökebergs ridhus. Samt den ryttarförening där jag blev medlem i måndags. Så det är en bra början.

    Tror att tex SSRF fodrar medlemsskap för sådant deltagande som du föreslår. Men absolut något att beakta om Muppis inte skärper sig! Du känner ju mig :)!

    Svara
  3. Anonymous

    Tror inte att Ssrf fodrar medlemsskap för att ”prova på”.Tidigare har man iaf kunnat köpa en dagsbiljett en gång för ridning i ridhuset utan medelmsskap. Tror även att löshoppningarna är öppna för ickemedlemmar. Du kan väl maila styrelsen och kolla, det kostar ju inget.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>