Ego-boost de luxe för Birgitta

Fick nyss ett mail som jag bara måste delge er, jag blev sååå glad.

Dels är det roligt när någon ”smeker en på ryggen”, det tycker till och med hårdhudade Birgitta trots att Minstral har mycket rätt i något hon skrev idag att jag har självförtroende nog att veta vad jag gör utan att ta åt mig av vilt främmande bloggkommentatorer men framför allt när jag läser att jag INSPIRERAR någon.

Det tycker jag är jätteroligt och det är delvis därför jag HAR bloggen så jag tackar så mycket för dagens mest glädjande skrift:

Hej Birgitta!

Jag tänkte bara skriva och säga att jag läser din blogg lite då och då. Tycker det är intressant innehåll och du är ärlig om dina framgångar och problem. Kul också att läsa om problem, för dem har vi alla, på ett eller annat sätt. Har man inga problem kan man nog inte rida, och vet inget om hästar.

Jag är 34 år och har hållt på med hästar hela mitt liv. Har för nuvarande en Dansk häst i Köpenhamn där jag bor.Kommenterar inte speciellt ofta i de bloggar jag läser.

Men jag ville ändå skriva och säga att jag uppskattar din, och för det mesta också de diskussioner som uppstår. Det här med graman fick mig att skriva mailet 🙂

Jag kan inte mer än förvånas över de påhopp och taskig kommentarer människor tillåter sig över nätet. IRL skulle aldrig någon gå fram till en person och ifrågasätta hur de rider eller varför de gör si eller så. Men online får man helt plötsligt slänga ur sig vad som helst??! Fascinerande. Alla rider vi väl utifrån våra förutsättningar, och vill våra hästar det bästa. Hobby ryttare har ju inte samma krav på sig och hästen som professionella ryttare, men ofta jämförs vi med dem. Suck!

Kul också att du vågar och orkar lägga upp sådan som du vet provocerar fram diskussioner, även om det spårar ur för vissa ibland. 🙂

Graman är lite av en icke fråga för mig. Funkar det så använd den tycker jag. Hästen ska gå fram, vara kontollerbar, och man ska känna sig säker på ryggen. Det är viktigaste. Sen kan man börja jobba med annat finlir, speciellt på en ung eller inte så mycket riden häst.

Jag tycker också Keron verkar vara en jättefin häst och jag är säker på att du kommer få ordning på honom. I min åsikt är de metoder och teorier du testar och tillämpar helt ok och rätt. Jag har också fått inspiration av dig.

So, keep up the good work! Så är jag säker på att det lyckas!

Hälsningar Johanna, som inte har en problemfri häst heller 😉

 

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Johanna

    Hehe…jag som inte kommenterar något fick ett eget inlägg 🙂

    Tack för det och kanske kommer det nåt mer i framtiden.

    Hälsningar, Johanna

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>