Vill ni gästblogga?

Har sett på en del bloggar att man ”bjuder in” sina läsare till att gästblogga dvs skriva ett inlägg om sig själv eller något som intresserar dom.

Fick idén när jag läste en kommentar av Eva från Lux- en mycket rolig kvinna; HON skulle kunna roa oss mycket, bara för att ta ett exempel.

Men ni kanske föredrar att läsa och inte skriva?

11 kommentarer Skriv kommentar

 1. Minstral

  I vissa av dina inlägg känns det redan som om jag har gästbloggat….nöjer mig nog med det. Men jag läser gärna om andra vill gästblogga, kan tänka mig att du har intressanta skribenter på lut. T.ex. Eva från Lux, Ann H. m.fl. I föregående mening valde jag både hängslen och livrem för att visa att det finns massa andra intressanta bloggläsare;)

  Svara
 2. Minstral

  Ha, ha du är för härlig Eva, just därför jag vill se dig gästblogga:) Naturligtvis är t.ex. hängslen och m.fl. livrem, vilket du säkert förstod utan förtydligande;)

  Svara
 3. Trasselkvast

  Åh jättekul ju, dessutom kan man få upp ögonen för andra bloggare. Jag kan skriva ett inlägg om surkärringar i stall, jag har ett på lut 😉

  Svara
 4. Anonymous

  Hej! På tal om surkärringar i stall, så poppade det genast upp en i mitt huvud. För några år sen tog min dotter in sin häst från hagen och ställde i stallgången. Det var en valack och världens snällaste djur. Han blev kissnödig, och eftersom han är ett djur, så brukar de göra sina behov när det behövs, inte när det finns anvisad plats som människor gör. Han ställde sig i kissläge och började släppa sin stråle. Då hoppar en surkärring fram och slår honom under magen med en sopborste!!! Min dotter som älskar sin häst över allt annat, blev alldeles paff och fick inte fram någon kommentar. Hon var dessutom bara 15 år och kärringen var i 50 års åldern. Det är några år sen nu, men jag blir fortfarande ilsken när jag tänker på det. Hästen blev också väldigt paff, eftersom han var världens snällaste djur var han ovan vid att någon blev arg. Han kunde ju blivit rädd för att kissa med publik överhuvud taget. Då hade vi haft problem.

  Svara
 5. Birgittas hästsida

  Vilken historia Anonym!

  Och då kommer JAG genast att tänka på en annan kärring som för många år sedan hade lovat att ta in en bekants lilla ponny från hagen.

  Nu föll det sig så tursamt (?) att bekanten själv råkade befinna sig i stallet (vilket alltså inte var meningen) vid hagintag och blev på håll vittne till hur kärringen sparkar hennes ponny i magen (!) för att den väl inte gick exakt som hon ville (detta var en mycket snäll häst). Huuuuu!!!!!

  Svara
 6. Eva i Lux

  Denna historia gjorde ingen ont, men minns du Birgitta den gång jag i skymningen tog Fleur in från hagen (på Stäppen) och borstade så fint inför kvällritten tills jag upptäckte att ett bakben var vitt?

  Det enda vita MIN häst hade var en liten stjärn.

  Dumdidum, blicken i taket…

  Stallägaren Helene var dock nöjd då Estella, en av skolhästarna var halvt rengjord inför kvällens lektion.

  Ursäkta, men hur dum och blind kan man vara? För att inte TALA om vilken otrolig förnedring detta innebar för min så vackra häst!

  Inte klok nog för att ej påminna om denna händelse UPPENBARLIGEN.

  Svara
 7. Birgittas hästsida

  Den var bra Eva!

  Påminner mig om när en ridande polis för många år sedan berättade hur de tagit hem fel häst från betet (polishästarna gick med andra hästar och det var en av de andra som ofrivilligt hade fått åka med till stallet).

  Kan hända den bästa….

  Svara
 8. Eva i Lux

  Ah,tack för den. Behövde det då jag ångrade att jag berättade detta just då jag tryckte på enter-knappen :o)

  Å andra sidan, är men hängslen, så är man……..

  Svara
 9. Birgittas hästsida

  För den delen har jag själv gjort samma misstag.

  Hade fått låna en gammal polishäst som sällskap åt Heron (de gick i separata hagar) men råkade vid ett tillfälle släppa ut polisrytteriets bästa dressyrhäst i stället. Den hade bytt box och båda var fuxar men ändå…

  Den fina hästen fick egentligen inte gå i hage- jag lät dom vara ute i flera timmar och upptäckte inte misstaget förrän jag kom in med hästarna i stallet och vår ridskolechef påtalade fadäsen.

  Nu hände det ingenting så det blev mest en rolig historia men det hade inte varit lika kul om fina hästen hade skadat sig….

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>