Söndag- nya vägar

Idag föll hundpromenadvalet på Käglinge rekreationsområde- inte lika fint som Dalby eller Järavallen tycker jag personligen men omväxling förnöjer och här har Soya och jag inte varit på över 1 år.

Fiffig bänk men någon vila var det inte tal om- vi gick i nästan 1,5 timme och hade även idag sällskap av…

…Bodil och Salli som jag numera har döpt om till Rosa Pantern. Medan Åsa T:s största hund, sloughin Bubben ser exakt ut som Scooby Doo så har Salli stora likheter med den tecknade pantern; exempelvis röreslemönstret är identiskt :).

Med på promenaden var också lille Sture som inte brydde sig om att Soya löpte med däremot hade fullt sjå med att kissa på alla fläckar Soya hade kissat på dessförinnan (läs: typ 15 stycken).

Nej, det är ingen vattensork utan Salli som, sin vana trogen, svalkar sig efter en jakt på egen hand :). Soya ser på med förfäran- att lägga sig i en vattensamling tillhör snarare hennes värsta mardröm än något hon skulle göra frivilligt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>