Söndag- mera grönt

Om jag får välja går jag helst i skog eller på en strand med Soya-inga harar som distraHARAR :).

För att vara en människa som trivs otroligt bra i soffan, med tv:n i bakgrunden och laptopen i knät har jag varit väldigt aktiv idag- så som jag faktiskt alltid försöker att vara.

Jag tror att motion är viktigt för hälsan och har dessutom alltid varit rädd för att gå upp i vikt och då går det inte BARA att jäsa under värmefilten med en godispåse i näven.

Började morgonen med att ha stalljouren i stora stallet samt att fixa med mockning och foder åt både Kreon och en annan häst på anläggningen- BETALD motion är ännu bättre än gratis dito :).

Eftersom vi valt en hundras som man kan motionera hur mycket som helst om man vill så drog jag iväg med Soya någon timme efter att maken hade tagit SIN promenad med henne- det hade hon inget emot utan hoppade glatt in i bilen för vidare färd till Skryllegården.

Idag parkerade jag på ett ställe där jag inte varit på ungefär 1 år- då var jag där med Archie och red en mysig runda med honom och Soya.

Medan jag gick där försökte jag känna efter om jag kände någon saknad efter mitt ex-djur men nej…det gör jag absolut inte.

Efter 1 timmes powerwalk var det dags att åka till stallet för att ta in de hästar jag släppt ut på morgonen och sedan avslutade jag min motionsdag med ganska mycket trädgårdsarbete.

Vi har en naturtomt som man kan ägna hur mycket tid åt om man vill, eller lite tid om man föredrar det- skönt att kunna välja.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>