Veckan som gått

Jaha…vad har egentligen hänt i veckan?

Tja, inget roligt som JAG kan komma på skulle jag nog svara surt och spontant.

Jag har ju alltid försjunkit i total apati och missmod när något av mina djur varit skadad/ sjuk och det är inget undantag med Kreon.

Det är sååå tråkigt att inte kunna rida, att såret läker i ultrarapid bla bla bla.

Ja, jag VEEET att hästen (väl?) kommer att bli ridbar NÅGON GÅNG men just nu känns detta ”någon gång” som i princip ”aldrig”.

Att Kreons sår hade gått upp lite vid omläggningen i måndags bidrog till att jag deppade ihop ÄNNU mer, tack och lov såg det åter bättre ut vid torsdagens bandagebyte.

Så…nu har Neggo-Birgitta fått gnälla, tack för det.

Annars går väl livet sin gilla gång med hundpromenader, trädgårdsarbete och annat som jag faktiskt orkat ta mig för i veckan.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. rackemarie

    Suck, suck: Lider med dig och vet precis hur surt och långsamt det är. Visst saknar man ridningen snabbt: Två dagar kan väl vara skönt att ”slippa” men sen… Min har varit av och på hela året (mest av) med återkommande hältor så nu blir det klinikbesök är det bestämt. Önska oss lycka till. Tror att det är ngt i rygg eller nacke tyvärr och då kanske inte prognosen är så god när man är 17 år och inte tänker opereras, men vi hoppas på något lättåtgårdat:)Håller tummarna för Kreon!

    Svara
  2. sofia

    Stopskott finns det gott om!

    Har jag skrivit att jag INTE svarar på mail, s svarar jag banne mig inte på mail.

    Jag håler ingenting utan det är alltid först till kvarn som gäller…..det är jag MYCKET tydlig med!

    Folk som vill ruta, avvisar jag direkt. Har inget TÅLAMOD ingen ORK att ha drulliga, oseriösa köpare.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>