Tisdag- snart så….

Även i morse blev det ett kort dressyrpass för Mini och Kreon i paddocken och även om den sistnämnde fick några små ryck och tvärstannade utan någon synbar anledning så var det på det stora hela en bra träning.

Från och med imorgon tänkte jag ta hand om Kreons motion på egen hand- ska bli spännande att se hur otränad JAG känner mig efter ett så långt riduppehåll.

Kreon verkar inte alls otränad och döljer magen väl under sadeln så på honom går det nog ingen nöd i alla fall.

Vad är det som sticker fram under mitt skåp? Jo Mimmis och Gullis svansar; de är i full färd med att äta lite torrfoder. När Gullis var yngre råkade jag klämma hans svans i skåpsdörren vid 2-3 tillfällen- det lät inte roligt kan jag lova :).

Det är så roligt att till och med tidigare helt skygga Mimmi som jag knappt kunnat komma i närheten av nu kommer fram och jamar uppfordrande. Jag kan klappa henne lätt och lyckades idag till och med lyfta upp henne helt kort. Sötnosar!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>