Mera lördag- odramatiskt skönt

Ni kan tro att jag är glad att vara tillbaka i gamla inkörda hjulspår (sade den förändringsobenägna vanemänniskan).

Kreon reds i utepaddocken utan mupperier och fick sedan skritta ut en kortare runda MED mupperier som jag dock övervann ganska lätt.

Jag har börjat se i alla fall ETT mönster för när Kreon stannar och helst inte vill gå och det är om det finns något i närheten som kan dölja något annat- tex en häck, höga buskar, ett staket. Han vill helst ha fri sikt och tyvärr finns det mycket i omgivningarna bakom vilket monster kan lura så det är inte så lätt för honom.

Jag har också märkt att han till skillnad från tex Archie inte går med huvudet helt nerborrat i gräset och äter konstant utan han kan mycket väl ta pauser då han ser sig omkring, vilar eller vad han nu använder tiden till.

När jag hade gjort de sedvanliga bestyren i stallet samt mockat och fixat med foder till ytterligare en häst förutom Kreon åkte jag till Dalby för en långpromenad och efter den var det skönt att ta en powernap- det tyckte både Soya och jag.

Dagens middag ordnades snabbt på grillen och jag hoppas att det är lika soligt imorgon så att vi kan köra en repris.

Under eftermiddagen blev det ännu ett stallbesök för att ta in Kreon från hagen och titta till hans bandage och faktiskt ska jag dit en tredje gång i kväll för att kvällsfodra.

Jag tycker att det är jätteskönt att bo så nära stallet och kunna kvista över på 3 minuter och skulle inte vilja ha det på något annat sätt.

Snabblagat och gott- korv och fläskfilé.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>