Torsdag: sist men inte minst (även om man kallas Mini)

Jaha…vad ska jag mer säga för att var ordvitsig? ”Slutet gott allting gott” kanske?
 
Fast där är jag dubbel för även om Mini har avslutat vårt samarbete på bästa vis så kan jag ju inte tycka att det är något GOTT alls med att hon flyttar….buhu….
 
Hursom…eftersom dagens pass var den sista Kreon-ridningen för Minis del så valde jag att filma- jag, mästerfotografen ska tilläggas så man kan ju tänka sig hur de filmsekvenserna kommer att se ut ha ha.
 
Jag tror att ni håller med om att det är väldigt svårt att koncentrera sig på hur hästen egentligen går när man ska filma samtidigt men det kändes som att det gick bra med ridningen och Kreon var lugn och sansad.
 
Mini var juste och sa att HON inte bryr sig om jag lägger ut någon film eller ej; hon liksom jag vet vad som är svagheterna än så länge men vi får väl se hur jag gör när jag själv sett mina mästerverk bakom kameran.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>