Agility-Soya i skogen

Soya och jag har varit i Dalby både igår och i förrgår och jag passade på att föreviga vilken skicklig agility-hund hon har blivit :))).

Syrran Zahra kommer ju och hälsar på snart och eftersom HON har genomgått en dylik kurs med framgång så tänkte jag att Soya ”måste” visa att hon minsann kan också….liiite i alla fall :).

Nu i efterhand skrattar jag åt mig själv som bar Soya i famnen över denna trappa hur länge som helst (mer än 1 år ha ha).

Som synes klättrar hon över hur smidigt som helst.

En hopphund….

….som glatt hoppar över flera av de naturhinder som jag misstänker att någon har byggt…

….för häst-hoppning.

Att balansera på plankan är lätt….

….liksom att krypa under ståltråd (nej det finns ingen ström i den).

Här gäller det att hålla tungan rätt i munnen och verkligen se var man sätter fötterna. Pinnarna är smala och ibland hala och går det för fort riskerar man att ramla mellan dom.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Görel Eriksson

    De får väl ta och hoppa och klättra tillsammans, Zahra och Soya om några dagar. 😉 Vi får väl se om de kan leka och ha kul då, eller om de bara filosoferar tillsammans. Man vet ju inte riktigt vad dessa två ystra systrar hittar på. ♥

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>