Bra och dålig ridsportbevakning

När jag läste detta inlägget: http://fridahallgren.se/2012/july/en-stor-hiss-och-en-annu-varre-diss.html slogs jag av hur olika ridsport behandlas i media.

Jag fick nämligen hem Ridsport i brevlådan för bara några dagar sedan och blev mäkta förvånad och lite besviken över exempelvis ett referat från de nationella tävlingarna i Umeå för någon vecka sedan där en god vän och tillika bloggläsare deltog.

Människan vann samtliga 3 starter (MSV C) med sin ena häst (!) och var placerad i alla tre starterna med den andra hästen som i sin INT-debut blev 2:a (och vann en S:t Georges) och detta tycker i alla fall jag, partisk eller ej, att man kunde uppmärksamma med i alla fall några rader.

Fanns faktiskt andra ryttare man också kunde ha skrivit om- om man nu ändå bemödat sig med att skicka dit en reporter men referatet var hur kort som helst.

Detta är ändå en ”riktig” ridsport-tidning så medan Frida Hallgren HISSAR Falu Kuriren måste jag i detta fallet DISSA Ridsport. BUUUUU!!!!!

En kommentar

  1. Anonymous

    ja, som den aktuelle ryttaren måste jag säga att min tillvaro står och faller inte med Ridsport. Men visst är det trist. Min vän och tävlingskollega som kom före mig i Int1 (dvs vann) blev inte heller ens omnämd. Trist.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>