Mera måndag- släktträff

Idag var det dags för något som blivit en årlig tradition- Soyas träff med sin syster Zahra.

Flitiga bloggläsaren Görel följde så klart med sin doggy och detta var 3:e sommaren i rad som vi sammanstrålade i Staffanstorp.

Precis som förra året började vi med en god lunch på Två Kockar för att därefter åka till Järavallen för en rejäl promenad.

Vädret har verkligen varit både ”lurigt” OCH på vår sida för medan vi vandrade i 1,5 timme fick vi typ 5 regndroppar på oss medan det har kommit rejäla skurar både före och efter vår promenad.

Nu har jag en doggy som ligger utslagen i soffan efter dagens äventyr och själv är jag också nöjd och belåten med dagen.

Görel tog en del riktigt fina bilder med sin systemkamera- i avvaktan på dessa får ni nöja er med min I-phones betydligt sämre alster.

En rejäl rusch i grustaget på Järavallen blev det- detta underlag triggar alltid igång hundarna att springa och jaga varandra.

Annars blev det mest promenader i sakta mak, sida vid sida eller på ett led efter varandra.

Människorna tyckte att de hade gjort sig förtjänta av en god efterrätt vid hemkomsten. Marräng-swiss är aldrig fel!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Åsa

    Såååå mysigt det ser ut! Vi hade verkligen önskat att vi kunde varit med 🙁 killarna saknar sin favvo-tjej!

    Svara
  2. Anonymous

    Det var så trevligt! Zahra sov hela vägen hem, och vi har varit lite trötta idag också. 😉 Bilderna kommer inom kort, har inte haft inspiration att börja redigera dem, men många av dem är riktigt bra! Det är mycket fart i lekbilderna och man ser hur lyckliga våra flickor är över att få springa.
    Tusen tack för en trevlig dag! Zahra hälsar också och är glad och nöjd. Hilda är överlycklig över att ha sin ”lillasyster” hemma.
    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>